Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.
Az oldal tartalama egy frissebb verziójú Adobe Flash Player telepítését igényli.

Get Adobe Flash player

Iratkozzon fel hírlevelünkre!   Akciós ajánlatok várják minden hónapban.  


Új honlap és cégarculat

2011 Májusától cégünk új arculatot kapott. Ennek első megvalósult eleme megújult honlapunk és Facebook oldalunk
A U'n'IT Network Kft. megújult honlapját úgy terveztük, hogy informatív, felhasználóbarát és egységes, az új arculathoz is illeszkedő legyen. A fejlesztés során kiemelt figyelmet fordítottunk a használhatóságra és a keresőoptimalizált programozás és tartalom elkészítésére is.


 A megújult tartalom részletesen bemutatja cégünk tevékenységét és azokat az előnyöket, amelyekhez megoldásaink Ügyfeleinket juttatják. Az esettanulmányok menüpont alatt sorra vettük meglévő ügyfeleinknél szerzett tapasztalatainak ezzel is segítve minden érdeklődőt. A tanulmányok elolvasása révén olyan valós életből vett példákon keresztül mutatjuk be az informatika olykor zavarba ejtően komplex világát, amelyek ügyfeleink számára is sikert, jobb működést és hatékonyabb munkavégzést eredményeztek. Mindezt egyszerűen, közérthetően, a szakzsargon mellőzésével.
Hírlevél sorozatunkban részletesen bemutatjuk a mai vállalati informatikai legfőbb kihívásait és azokat a veszélyeket, amelyekkel minden vállalkozás szembesül, valamint egyszerű, könnyen használható ötleteket, tippeket adunk, amelyek segítségével cége IT infrastruktúrája azonnal biztonságosabbá, hatékonyabbá és megbízhatóbbá válik!

Feltöltve: 2011. 04. 28. 08:39
Copyright © 2012 U'n'IT Network. Minden jog fenntartva.