Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.
Az oldal tartalama egy frissebb verziójú Adobe Flash Player telepítését igényli.

Get Adobe Flash player

Iratkozzon fel hírlevelünkre!   Akciós ajánlatok várják minden hónapban.  


Új szolgáltatásunk: munkaállomás bérlés

Munkaállomás-bérlési szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy korszerű hardveres és naprakész szoftveres környezetet biztosítson vállalkozása számára.
Munkaállomás bérlés szolgáltatásunk keretében Önnek nem kell beruháznia sem gépekbe sem szoftverekbe, hanem a legfrissebb konfigurációt tudja bérelni tõlünk. A bérelt gépekhez folyamatos rendszergazda szolgáltatást is biztosítunk, így informatikai problémáira egy helyen biztosítunk teljeskörű és hatékony megoldást.


Megoldásunk segítségével nem csupán kezdeti beruházás nélkül jut testreszabott informatikai megoldáshoz, hanem egyúttal az adatbiztonság és védelem, gyors hatékony munkavégzés valamint a távoli elérés és munkavégzés problémáját is megoldja. Felkészült IT csapatunk foylamatosan rendelkezésére áll és szükség esetén elhárít minden olyan problémát, amely egy vállalkozás napi munkája során felmerülhet. A szolgáltatáshoz tartozik telefonos és internetes hibabejelentés is, így kényelmesen és gyorsan biztosítunk megoldást az esetlegesen felmerülő problémákra. 



Feltöltve: 2011. 04. 28. 10:57
Copyright © 2012 U'n'IT Network. Minden jog fenntartva.