Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.
Az oldal tartalama egy frissebb verziójú Adobe Flash Player telepítését igényli.

Get Adobe Flash player

Iratkozzon fel hírlevelünkre!   Akciós ajánlatok várják minden hónapban.  


Pályázati lehetőség oktatási intézmények számára

Az Új Széchenyi Terv keretében kiírt informatikai infrastruktúra - fejlesztésre vonatkozó pályázat keretén belül a nyertes intézmények (elsősorban általános és középiskolák, szakiskolák) minimum 5 millió Forint vissza nem térintendő pályázati forrás igénybevételére jogosultak informatikai fejlesztéseikhez.

A pályázat a fejlesztéseket 100% - ban támogatja, azaz a megvalósítás semmilyen költséget nem jelent az igénylő - nyertes - intézmények számára. A pályázat társadalmi egyeztetése 2011 szeptember 12 - én lezárult, a kiírás várhatóan a következő egy - két héten belül történik meg.
A pályázat beadására mindössze egy hónap áll rendelkezésre, ezért érdemes sietni, és időben elkészíteni a pályázati anyagot!
A U'n'IT Network Kft. elkötelezte magát a magyarországi oktatás, azon belül is a digitális írástudás fejlesztése mellett. A pályázathoz összeállítjuk az intézmény igényei és a pályázat lehetőségeihez mért optimális konfigurációkat, kiszállítjuk és beüzemeljük a pályázatban foglalt eszközöket, valamint igény szerint oktatást is tartunk az eszközök könnyű és zökkenőmentes használata érdekében.
Az intézmények oldaláról sem anyagi sem adminisztratív terhet nem jelent cégünk megbízása a pályázat elkészítésével és beadásával valamint biztosítjuk a legmegfelelőbb technológiai kialakítást is az ajánlatkérés során.
Ha további kérdése van a pályázattal kacsolatban, vagy olyan oktatási intézmény alkalmazottja, vezetője, mely számára jól jönne egy ilyen jellegű beruházás, látogasson el pályázati oldalunkra és regisztráljon, hogy segíthessünk!
 

Feltöltve: 2011. 09. 21. 18:16
Copyright © 2012 U'n'IT Network. Minden jog fenntartva.