Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.
Az oldal tartalama egy frissebb verziójú Adobe Flash Player telepítését igényli.

Get Adobe Flash player

Iratkozzon fel hírlevelünkre!   Akciós ajánlatok várják minden hónapban.  


A U'n'IT Network Kft a DELL regisztrált partnere

A DELL, mint a világ egyik legnagyobb branded PC és vállalati hardver - szoftver forgalmazója, világszinten is jelentős szerepet tölt be az informatikai piacon. Partnereit éppen ezért körültekintően és magas szakmai követelmények mentén választja ki. Büszkék vagyunk arra, hogy U'n'IT Network Kft. mostantól a DELL PartnerDirect programjában regisztrált partnerként szerepel.

A partnerség számos előnyt jelent ügyfeleink számára. Nem csupán a beszerzés és a szállítás határideje rövidül, hanem a beszerzések költségei is csökkennek partnerkapcsolatunknak köszönhetően. Mostantól minden általunk értékesített DELL termékre érvényes a DELL világszínvonalú terméktámogatása illetve könnyen, gyorsan igénybevehetőek üzleti és egyéb technológiai szolgáltatásai is.
Direct partnerként értékesítési és technikai csapatunk is részt vehet a DELL képzési programjaiban. A programokon magas szintű ismereteket sajátítunk el a DELL termékeiről és szolgáltatásairól technikai, értékesítési és ügyfélszolgálati oldalról is, aminek köszönhetően magasabb szinten tudjuk kielégíteni ügyfeleink igényeit és magasabb szintű szolgáltatást biztosítunk számukra.
Bízunk benne, hogy e partneri viszony hatását ügyfeleink is érzékelik és toivábbra is elégedettek lesznek szolgáltatásaink és termékeink minőségével egyaránt. 


Feltöltve: 2011. 09. 22. 20:42
Copyright © 2012 U'n'IT Network. Minden jog fenntartva.