Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.
Az oldal tartalama egy frissebb verziójú Adobe Flash Player telepítését igényli.

Get Adobe Flash player

Iratkozzon fel hírlevelünkre!   Akciós ajánlatok várják minden hónapban.  


e-menza


Az e-menza egy a U'n'IT Network által kidolgozott elektronikus étkeztetési rendszer, mely örökre száműzi az iskolákból és éttermekből az elavúlt és többféle visszaélésre lehetőséget adó ebédjegyeket, és a 2013-as évtől az iskolai konyhák üzemeltetéséből adódó az önkormányzatokra nehezedő adminisztrációs terheket is jelentősen csökkenti. Fontos kiemelni, hogy teljes mértékben az adott intézményre szabható eszközről beszélünk, mert úgy gondoljuk nincs két egyformán működő intézmény. Modern, könnyen bővíthető illetve módosítható és impozáns megoldás, mégsem kerül vagyonokba.

A legtöbb elégedetlen szülő szerint gyermeke iskolája egyszerűen nem elég modern és egyre kevésbé biztonságos. Ezzel együtt sokan tudják, hogy az oktatási intézmények helyzete általában nem könnyű. A fejlesztéseket jól meg kell fontolni, az anyagi forrásokat pedig előteremteni.

Ezért alakítottunk ki egy olyan rendszert, amely egyszerre
 • hatékony,
 • hasznos,
 • látványos,
 • a diákok szívesen használják,
 • egyszerre nyújt szolgáltatásokat az iskolának és a szülőknek is,
 • nem szükséges a bevezetésére anyagi forrást előteremteni,
 • egy alacsony havi díjjal elérhető.
Teljeskörű menedzsment

A rendszerszintű gondolkodásnak köszönhetően, úgy véljük nem önmagában a szoftver mint eszköz nyújthatja a legnagyobb segítséget, példának okáért az iskolai étkeztetés lebonyolításában.  A teljes rendszer akkor hatékony, ha az adminisztrációs munkák jelentős része kiszervezésre kerül. Így kollégáinkkal vállaljuk az étkezési díjak beszedését bankkártyás, személyes befizetés vagy csekk formájában. A beszedett összegeket könnyen követhető nyílvántartásban rögzítjük majd számlát állítunk ki az étkező számára, így a számlázási feladatok alól is felszabadítjuk ügyfeleinket. A beszedett díjakat a befizetési határidő lejárta és a partnereinkkel való elszámolás után azonnal átutaljuk a megjelölt bankszámlaszámra. Ezen szolgáltatásunk akár opcionális is lehet, tehát nem kötelező a szoftveres megoldással együtt igénybe venni.

Étkeztetési modul

Az étkeztetési rendszer alaptermékünk esetében a rendszer terminál(ok)ból, beléptető kapu(k)ból, proximity kártyá(k)ból áll(hat) melyek segítségével vezethető, hogy ki rendelt ebédet, hány adag A, B, C (vagy egyéb) menü előállítására lesz szükség az adott napon, illetve az étkezések befizetése is rögzíthető az adott étkezőnél így kiválható az ebédjegy néven elkeresztelt "papírfecni". A rendszer képes arra, hogy egyfajta étkezési csoportokat hozzunk létre a megfelelő belépési intervallumokkal, így egy 150 fős étkezdébe nem fog egyszerre 200-250 (vagy több) diák "betódulni".Ha terminálos menzarendszert alkalmaznak, akkor ezentúl nem lehet gond abból, hogy valaki jogtalanul vett részt az étkeztetésben, esetleg más menüt kap mint rendelt, ráadásul ez a rendszer a leginkább diák és szülőbarát megoldás a fenti problémákra. Az e-menza egy online felületet is biztosít, melyen a diákok és/vagy szüleik együtt választhatják ki, hogy mely napokon szeretnének étkeztetést igénybe venni, kiválasztható melyik menüt szeretné elfogyasztani, követhető, hogy a gyermek igénybe vette-e a szolgáltatást, sőt betegség esetén akár le is mondható az aznapi megrendelés.

Amennyiben az intézmény vállalja "külsős személyek" étkeztetését, példáúl nyugdíjasok vagy olyan családok számára akik a menzáról viszik haza családjuknak a napi betevőt, a rendszer kiválóan alkalmas az alany és rendeléseinek azonosítására,  illetve a díjtartozások nyomonkövetésére. 


A rendszerrel az intézmény pontosan követheti, hogy napra pontosan hány diák étkezik az iskolában, milyen menük népszerűek. Az ebédpénz sem a büfében köt majd ki, hiszen a kártya biztonságos fizetőeszközként működik: a megrendelt ebédet a terminálon való lehúzás után adják ki a diáknak.


 
A rendszer SMS vagy e-mail értesítéssel együtt is kialakítható, melynek segítségével akár a szülő is követheti, hogy gyermeke rendesen megebédel-e vagy már napok óta kihagyja az étkezéseket. Ez nem kötelező eleme a rendszernek, de népszerű megoldás a szülők körében, és látványosan növeli az iskola felelősségvállalását, hiszen a szülők látják, hogy figyelnek a gyermekekre.

Szükség esetén befizető terminált is telepítünk, így a diákok vagy a szülők maguk fizethetik be az ebédet mint egy parkoló automatánál a parkolási díjat. Ezáltal hatalmas emberi erőforrás szabadul fel a gazdasági irodában. A szülő befizetés esetén is kaphat értesítést a mobiltelefonjára vagy e-mail postafiókjába, így tudni fogja, hogy a pénz a megfelelő helyre került.


Beléptető kapu modul!

Az étkeztetési rendszer előnye, hogy teljesen az iskolára szabható! Modul rendszerű termék, tehát csak azokat a részeket telepítjük, amelyekre szükség van, vagy az iskola igényeihez alakítjuk. A rendszer alkalmas beléptető terminállá alakításra is. Ez azt jelenti, hogy beléptető kapu vásárlása esetén komplett beléptető rendszert telepítünk, így biztos lehet benne, hogy illetéktelen személy nem léphet be az intézmény területére, de láthatóvá válik az is, hogy mely diák nem jár iskolába, melyik diák (vagy dolgozó) késett. Pontosan követhető, hogy ki és mikor érkezett a megfigyelt területekre. Amíg az Önök felelőssége a diák biztonsága, ez az óvintézkedésnél is jóval több! Elengedhetetlen és adott esetben komoly félreértéseket lehet megelőzni vele.


 
Mostantól tudhatja, mely diákok vannak az épületben vagy kik azok akik nem vagy késve járnak be a tanítási órákra és az SMS értesítési modul segítségével erről a szülő is azonnal tajékoztatva lesz. Mindezt egyedi termékként, tehát az Önök igényeihez igazítva.
Meggyőződésünk, hogy a szülők értékelik ha akár napi szinten információt kap gyermekéről, sokkal nagyobb biztonságérzetet nyújhat számukra.
 
A szolgáltatást úgy alakítottuk ki, hogy a bevezetéséhez nincs szükség egyszeri beruházásra, kártyánként egy jelképes havi díjat szükséges felénk fizetni, amit ráadásul könnyedén be is lehet építeni az ebéd árába, hiszen csak pár száz forintról van szó. Mi úgy gondoljuk, ez jól kalkulálható, méltányos és könnyedén beszedhető összeg, amely eredménye viszont egy nagyon látványos fejlődés.

Kövesse nyomon, hogy
 • ki és mikor lép be az intézménybe,
 • mikor hagyják el azt és mennyi időt töltöttek bent,
 • volt-e késés vagy igazolatlan hiányzás,
 • mely ételek fogynak jól a menzán,
 • mely étkezőnek van rendezetlen tartozása.
Ha a beléptető rendszerre nincs is szükség, az étkeztetési alapterméket mindenképpen a figyelmükbe ajánljuk. Az ingyenes kihelyezést és a kártyák ingyenes kiállítását csak december 31-ig történő jelentkezések esetében tudjuk vállalni!

Kérjük, hogy hívjon meg minket egy ingyenes bemutatóra, engedje meg, hogy élesben is megmutassuk a terminálrendszer működését, az előnyeit. Ha még idén megrendeli tőlünk az e-menza rendszert, akkor teljesen ingyenes beüzemelést biztosítunk, a rendszer komplett díja pusztán a kártyák utáni havi 400 Forint/kártya üzemeltetési költség, mely magába foglalja a készülékek üzemeltetését, karbantartását és felhasználói támogatást is.

A rendszer működik, jelenleg is van olyan intézmény, ahol nagy sikerrel alkalmazzák, így olyan terméket kapnak, amely már bizonyított. Fontos ismét kiemelni, hogy nem "dobozos" termékről van szó, hanem az iskola egyedi igényeihez igazítjuk minden esetben, mert tapasztalatunk az, hogy nincs két egyformán működő intézmény.

Kérjük, hogy az alábbi űrlappal vagy az Elérhetőségeink menüpont alatt található telefonszámon keressenek bennünket a részletekkel kapcsolatban!
 

Köszönjük, hogy ajánlatot kér a U'n'IT Network-től!

Kérjük, töltse ki az alábbi kapcsolatfevételi adatlapot!

A kapcsolattartó neve*:
Az intézmény neve*:
A kapcsolattartó e-mail címe*:
Az intézmény címe*:
A kapcsolattartó telefonszáma*:

Kérjük ellenőrizze, hogy a csillaggal jelölt mezőket helyesen adta-e meg!

Kérjük jelőlje, hogy mely szolgáltatásaink érdeklik Önt!
 e-menza alapmodul
 Beléptető-rendszer
 Beléptető-rendszer és e-menza
Copyright © 2012 U'n'IT Network. Minden jog fenntartva.