Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.
Az oldal tartalama egy frissebb verziójú Adobe Flash Player telepítését igényli.

Get Adobe Flash player

Iratkozzon fel hírlevelünkre!   Akciós ajánlatok várják minden hónapban.  


Híreink
10 éves a Gmail
A Google első igazán erős regisztrációt is igénylő szolgáltatása a Gmail volt. Akkoriban a kereső már egészen okos volt, de a személyre szabott találatok még maximum gondolati szinten voltak meg. A levelezővel viszont megrengették az akkori webes világot, nevetségessé téve minden konkurenst pillanatok alatt.
2014. 04. 02. Tovább a teljes hírre >>
Elrajtolt az iPaden futó Microsoft Office
Csütörtök este a Microsoft bejelentette az Office iPaden futó verzióját. A vállalatnál 52. elnök-vezérigazgatói napját töltő Satya Nadella szerint a cég számára mindegy, ki és milyen eszközről veszi igénybe a szolgáltatásait, sorban jönni is fognak ezek a Windows mellett más platformokra is.
2014. 03. 29. Tovább a teljes hírre >>
Google: nem csökken elég gyorsan a felhő ára
Nem csökkennek elég gyorsan a felhőszolgáltatások árai - indokolta új árazási stratégiáját a Google és jelentős árcsökkentésbe kezdett minden szolgáltatásánál. Új modell is van, ha nem kapcsoljuk le a virtuális gépet, hónap végén már csak fele annyiba kerül egy óra. Az Amazon válaszolt, folytatódik az egészséges árháború.
2014. 03. 29. Tovább a teljes hírre >>

Informatikai szolgáltatások

Cégünk azoknak a kis- és középvállalkozásoknak (elsősorban Budapesten és Miskolcon illetve ezen városok vonzáskörzetében) szeretne segítséget nyújtani, akik szeretnének gondoskodni informatikai rendszereik stabil, folyamatos és biztonságos működéséről, de nem engedhetik meg maguknak egy főállású rendszergazda alkalmazását és/vagy jobb megoldásnak ítélik azt, ha egy profi rendszergazda csapatból álló céget bíznak meg az informatikai feladatok ellátásával. Tudjuk milyen informatikai problémákkal küzdenek, ismerjük a leghatékonyabb megoldásokat, hiszen a partnereink között szinte minden területen dolgozunk már, legyen az egy könyvelő iroda, egy kreatív cég, egy országos televízió vagy egy multinacionális méretű cég. Kipróbált, gyors és bevált megoldásokat szállítjuk, amelyeket minden nap alkalmazunk így nagy rutinnal rendelkezünk azon területeken ahol egy igazi rendszergazdának otthonosan kell mozognia.

Az informatika kiszervezés lényege, hogy egy előre beállított, tehát tervezhető fix költség mellett a teljes informatikai eszközparkja folyamatos karbantartás alatt áll, nem szükséges 1-2 vagy esetleg több főből álló rendszergazda csapatot alkalmaznia, megspórolva ezzel a munkáltatói költségeket mint például a betanítással járó idő és anyagi javakat vagy a bejelentett munkavállalókkal járó költségeket is, nélkülözve azon természetes dolgokat, hogy a főállásban alkalmazott munkaerő szabadságot vesz ki, megbetegszik esetleg 3-4 hónap után derül ki, hogy nem sikeres az együttműködés az Ön cége és a rendszergazda jelölt között. Viszont élvezi az informatikai kiszervezés azon előnyeit, hogy egyszerre több informatikus foglalkozik kollégáival és eszközeivel, igazi szakértő csapat áll rendelkezésére a hét minden napján és annak 24 órájában. Saját eszközparkunk segítségével komplett irodai hálózatot építhetünk Önnek, vagy beruházási költség nélkül állíthatjuk fel szerverparkját amivel akár saját szolgáltatásokat is nyújthat.
Cégünk online munkavégzéssel a hiba bejelentéstől számított pár percen belül képes megoldani a szoftveres problémákat, így igen hatékony felhasználói támogatást nyújtunk, a távolról nem javítható esetleges hardware hibákat pedig akár 1 órán belül az Ön telephelyén elhárítjuk.

Partnereinknél kiszállási díj nélkül, havonta korlátlan alkalommal javítjuk a számítógépeket, illetve előre megállapodott óraszámban jelen vagyunk telephelyén/telephelyein, így a felhasználói támogatást személyes jelenléttel is elvégezzük. Segítjük alkalmazottainak munkáját, hogy az informatikai rendszerével hatékonyabban tudjon dolgozni.

Cégünk bőségesen kínál informatikai szolgáltatásokat, minden területen a megfelelő kollégánkat alkalmazzuk, hiszen az informatika igen nagy terület és hisszük, hogy igazi szakértőjévé maximum csak néhány részének válhat egy ember.

Kérjük a megfelelő menüpontra kattintva tájékozódjon szolgáltatásinkról, és amennyiben kérdése merülne fel vagy árajánlatot szeretne kérni bármelyik szolgáltatásunkra, lépjen kapcsolatba velünk.
Copyright © 2012 U'n'IT Network. Minden jog fenntartva.