Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.
Az oldal tartalama egy frissebb verziójú Adobe Flash Player telepítését igényli.

Get Adobe Flash player

Iratkozzon fel hírlevelünkre!   Akciós ajánlatok várják minden hónapban.  


Hálózatépítés

Az informatikai hálózat kiépítése meghatározó minden vállalkozás kommunikációjában.

Egy megfelelően kiépített számítógépes hálózat biztosítja az adatok védelmét, azok biztonságos és gyors áramlását telephelyek, irodai kliensgépek, munkatársak között. Ezzel megnő a kommunikáció és ennek következtében a munkavégzés hatékonysága, gyorsasága is, mely tényezők komoly versenyelőnyt jelentenek. Hiányuk ennek megfelelően hátrányos versenyhelyzetet teremt a vállalkozás számára.

A hálózatok kiépítése történhet vezetékes vagy vezeték nélküli (WiFi) technológia illetve akár a kettő együttes alkalmazásával is. Kényelmi, biztonsági és sebességgel kapcsolatos szempontok mind meghatározóak lehetnek a döntés meghozatalakor, melyet minden ügyfelünk számára megkönnyítünk hozzáértő, tapasztalt szakembereink tanácsai, javaslatai által.

Mit biztosít vállalkozása számára egy jól felépített hálózat?

Az adatátvitel biztonságát – VPN (virtuális magánhálózat) kapcsolatok segítségével minden adat továbbítható a világ bármely pontjára (vagy éppen fogadható bárhonnan) úgy, hogy még az internetszolgáltató sem tudja lehallgatni az adatokat. A VPN kapcsolat maximális adatátviteli biztonságot kínál igen költséghatékonyan.

Telephelyek összekapcsolását – Fizikailag távol lévő fióktelepek, disztribúciós hálózatok, partnerek is összeköthetőek a fenti technológia segítségével. Ebben az esetben a távoli felhasználók ugyanúgy férnek hozzá az adatokhoz és erőforrásokhoz (jogosultságaik függvényében) mintha fizikailag is egy adott helyen lennének. Ennek megfelelően használhatják a nyomtatókat, szervert, adatbázisokat, vagy éppen a számlázást, készletnyilvántartást is azonnal egy helyen kezelhetnek
.
Távmunka lehetőségét - A fentieknek megfelelően a VPN alapú hálózatok biztonságos megoldást kínálnak távmunka bevezetésére is. A kollégák ugyanúgy dolgozhatnak, mintha egy irodában lennének a cég többi munkavállalójával, nem növekszik viszont az iroda helyigénye ez által jelentős költségcsökkenés érhető el. Távol élő kollégák esetében is igen hasznos megoldás, hiszen csökken a bejárás költsége, a munkába járásra fordított idő. Ez szinte minden esetben magasabb fokú dolgozói elégedettséget eredményez, ami javítja a vállalkozás teljesítményét.

Az adatok központi kezelését – Biztosan előfordult már az Ön vállalkozásában is, hogy egy fontos email elveszett, tartalma nem volt megtalálható mikor szükség lett volna rá, vagy a kliensgépek meghibásodása, esetleg vírustámadás miatt bizonyos üzletileg releváns információk kárba vesztek. Erre is megoldást nyújt a megfelelően felépített hálózat, hiszen lehetővé teszi minden adat központosított tárolását, így az adatok egy helyen (általában a cég szerverén) kerülnek tárolásra. A szerverek kialakításuk és a felhasznált technológiák okán eleve biztonságosabbak a kliensgépeknél, ami viszont még fontosabb, hogy a központilag tárolt adatokról egységes adatmentés végezhető, így gyakorlatilag nullára csökken az adatvesztés kockázata.

Köszönjük, hogy ajánlatot kér a U'n'IT Network-től!

Kérjük, töltse ki az alábbi kapcsolatfevételi adatlapot!

Az Ön neve*:
Cégnév:
E-mail*:
Cím:
Telefonszám*:

Kérjük ellenőrizze, hogy a csillaggal jelölt mezőket helyesen adta-e meg!

Kérjük jelőlje, hogy mely szolgáltatásaink érdeklik Önt!
 Rendszerüzemeltetés
 Hálózatépítés
 Megelőző karbantartás
 Szerverbérlés
 IP alapú telefonközpont
 Storage Vault

Copyright © 2012 U'n'IT Network. Minden jog fenntartva.