Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.
Az oldal tartalama egy frissebb verziójú Adobe Flash Player telepítését igényli.

Get Adobe Flash player

Iratkozzon fel hírlevelünkre!   Akciós ajánlatok várják minden hónapban.  


IP alapú telefonközpont - Telefonálás az interneten

Mi a VoIP?
 
A VoIP (Voice over Internet Protocoll) egy olyan innovatív távközlési technológia, amely segítségével a hanghívások az internetes hálózaton, élőben kerülnek továbbításra, szemben a hagyományos vonalas telefonokkal, ahol a beszélgetések alatt egy külön telekommunikációs csatorna (vezeték) biztosítja a hangok továbbítását.

Ez a külön csatorna nemcsak drága, hanem kihasználatlanul hagyja a mai szélessávú internethálózat adatátviteli képességeit is, ennek megfelelően alacsonyabb minőséget képvisel, mint a szélessávú hátlózat.
A VoIP technológia a hangot kisebb adatcsomagokra bontja, ami így jut el a beszélgető partnerekhez az interneten keresztül. Ebben az esetben szükségtelenné válik a külön csatorna fenntartása illetve nem releváns a beszélgetők közötti fizikai távolság sem, mivel a VoIP telefonszám a felhasználóhoz tartozik, nem pedig lakhelyhez/telephelyhez kötött.

Nagyobb vállalkozások már évek óta használják a VoIP technológiát költségeik csökkentésére, ami hozzásegíti a vállalkozásokat működésük optimalizálásához. Egyes esetekben akár 80% - os megtakarítás is elérhető volt VoIP technológia használatával. A technológiai fejlődés eredményeképpen ma már kisvállalkozások számára is elérhetővé vált az IP alapú telefónia, mivel a régebben jelen lévő kezdeti költségek drasztikusan csökkentek vagy megszűntek. Az infrastruktúra fejlődése is nagyban hozzájárult ahhoz, hogy míg régebben speciális szaktudást igényelt a VoIP technológia alkalmazása, ma már gyakorlatilag szakmai, technikai tudás nélkül is széles körben megoldható az internetes telefonálás.
 
Miért jó?

A VoIP tulajdonképpen ugyanolyan lehetőséget nyújt a telefonbeszélgetésekre, amelyet hagyományos  rendszerekben már megszokott, azonban szolgáltatásaiban azoknál jóval több, a költségeket összehasonlítva viszont jóval kedvezőbb.
Ennek megfelelően VoIP telefon használatával Ön és cége:
  • költséget takarít meg, mert ez a kommunikációs megoldás nagyságrendekkel olcsóbb a hagyományos megoldásoknál!
  • megszokott telefonálási szokásait új lehetőségekkel egészíti ki egyszerűen kezelhető, de mégis sokrétű szolgáltatásokkal!
Ingyenes telefonálás
 
Két IP telefon között és egy szolgáltatói hálózaton belül a hívások ingyenesek. Ennek megfelelően a vállalat telephelyei között minden beszélgetés ingyenessé válik. Ezen túlmenően a hagyományos telefonvonalak hívása a telefonszolgáltatóknál olcsóbb alapdíjak és percdíjak mellett valósul meg.
 
További funkciók

Az IP alapú telefonközpont minden jól megszokott telefonközponti funkcióra képes, sőt még annál sokkal többre is. Ezek közül néhány:
  • Hívószámkijelzés
  • Hívásátadás
  • Hívásátirányítás
  • Csengetési csoportok kezelése
  • Csengetés vándorlása
  • Hangposta
  • Hangbemondó rendszer
Az IP telefonok a beállításnak megfelelő IP telefonközponthoz csatlakoznak, legyenek azok akárhol az IP hálózaton. Nem szükséges külön hálózatot építeni, akár a meglévő informatikai hálózatán is üzemelni tud. 
Rengeteg elégedett ügyfél közöttük több önkormányzat és magánszemély is igazolja az internet alapú telefonálás előnyeit.Bérelje tőlünk a teljes telefonrendszerét!

Ha drágának találja az IP-telefonkészülékek beszerzési költségét, most lehetősége nyílik 1 éves határozott idejű szerződés keretében a teljes telefonrendszert bérelni. A telefonközpont szolgáltatás tartalmazza a telefonközpont szerverteremben, bérelt internetvonalon való elhelyezését, a központ programozását (mellékek beállítása, hangbemondó rendszer beállítása, hangposta rendszer kezelését stb.) esetleges rendszergazdai tevékenységek elvégzését az alközponton.

IP telefonközpont szolgáltatás (30 mellékig): 5.000 HUF + ÁFA /hó

+

Linksys SPA303 kijelzős VOIP telefon: 2.500 HUF + ÁFA /hó/db


Három beszédvonal / Pixel-alapú kijelző: 128 x 64 monokróm grafikus folyadékkristályos kijelzőn (LCD) / Kihangosítás / Hívástartás és várakoztatás / Hívófél-azonosító név és szám / Kimenő hívóazonosító blokkoló / Három irányú hívás konferencia / Hívásblokkolás: anonim és a szelektív / Hívásátirányítás: feltétel nélküli, nincs válasz, és a elfoglalt / Hívás naplók (60 bejegyzés egyenként): hívott, válaszolt, és nem fogadott hívások / Személyes telefonkönyv (100 bejegyzés) / Ne zavarj funkció / Hívás tartás alapértelmezett konfiguráció (kihangosító és headset) / Több csengőhang és választható csengőhang vonalanként / Későbbi bejövő hívás kijelzése hívó nevével és számával / Hívás időtartam, és kezdeti idő tárolása a hívásnaplókban / Beszélgetési idő kijelzése / Név és identitás (szöveg) jelenik meg induláskor / 10 felhasználók által letölthető csengőhang / Gyorshívás

IP telefonközpont szolgáltatás (30 mellékig): 5.000 HUF + ÁFA /hó

+

LinkPro VIP-330 kijelzős VOIP telefon: 1.000 HUF + ÁFA/hó/db

Az IP telefonkészülék 3 SIP kapcsolatot (Ami lehet akár három VoIP előfizetés is.) kezel. Dönthető, 2x16 karakteres, nagyméretű LCD kijelzővel rendelkezik. A normálméretű gombok jól láthatók, mert nagy betűméretű feliratokkal vannak ellátva. 

Belső router funkciójának köszönhetően egyben routernek is használható, így képes kezelni bejövő vezetékes internet kapcsolatot is, vagy Bridge módba kapcsolva tovább fűzhető egy normál, hálózati LAN kapcsolat (PC elé köthetjük).

A telefon az alábbi területeken használható:
- Internetes telefonvonal használatára
- IP telefonközpont esetén, mint egy belső mellék telefonkészüléke.
- Multinacionális vállalatok kommunikációs eszköze. (Országok közti, vagy tengeren túli hívások lebonyolítására.)
- Normál otthoni használatra egy VoIP előfizetés kezelésére.

Alapfunkcióit tekintve a következőket támogatja a készülék:
- Hívástartással
- Hívásátirányítás
- Hívásátadás
- Hívásvárakoztatás
- Konferenciahívás
- DND (Do Not Disturb/Ne zavarj)
- Híváslista (Fogadott, tárcsázott, nem fogadott)
- 10 előre konfigurálható gyorshívó


 

Köszönjük, hogy ajánlatot kér a U'n'IT Network-től!

Kérjük, töltse ki az alábbi kapcsolatfevételi adatlapot!

Az Ön neve*:
Cégnév:
E-mail*:
Cím:
Telefonszám*:

Kérjük ellenőrizze, hogy a csillaggal jelölt mezőket helyesen adta-e meg!

Kérjük jelőlje, hogy mely szolgáltatásaink érdeklik Önt!
 Rendszerüzemeltetés
 Hálózatépítés
 Megelőző karbantartás
 Szerverbérlés
 IP alapú telefonközpont
 Storage Vault

Copyright © 2012 U'n'IT Network. Minden jog fenntartva.