Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.
Az oldal tartalama egy frissebb verziójú Adobe Flash Player telepítését igényli.

Get Adobe Flash player

Iratkozzon fel hírlevelünkre!   Akciós ajánlatok várják minden hónapban.  


Megoldásaink

Rendszerüzemeltetés

Az informatikai rendszerek nagyban segíthetik, de gátolhatják is egy vállalkozás üzletmenetét. Ez olyan tény, amely egyformán érvényes minden vállalkozásra – legyen mikro vagy nagyvállalat.

> További információk a Rendszerüzemeltetés szolgáltatásunkról.

 
Hálózatépítés

A hálózat kiépítése meghatározó minden vállalkozás kommunikációjában. Egy megfelelően kiépített számítógépes hálózat biztosítja az adatok védelmét, azok biztonságos és gyors áramlását telephelyek, irodai kliensgépek, munkatársak között.
 
> További információk a Hálózatépítés szolgáltatásunkról.


Megelőző karbantartás

A megelőző karbantartás célja, hogy maximalizálja a számítógépes infrastruktúra élettartamának és hatékonyságát. A megelőző karbantartás része a hardveres karbantartás illetve a szoftverek frissítése, új verziók telepítése is.

> További információk a Megelőző karbantartás szolgáltatásunkról.
 

Spam és vírusszűrés

A számítógépes vírusok olyan kártékony programok, melyek célja, hogy egyéb szoftverekbe beépülve ellehetetlenítsék a számítógép működését, személyes adatokat, információkat szerezzenek meg, vagy éppen saját céljaikra használják a számítógép erőforrásait.

> További információk a Spam és vírusszűrés szolgáltatásunkról.

Felhő szolgáltatások (cloud)

Úgy gondoljuk az IaaS szolgáltatás kifejezetten a vállalatok számára nyújt széles lehetőségpalettát. Ha az IT oldalról (rendszergazda) közelítjük meg a lehetőséget, kiváló megoldás lehet azon szolgáltatások kiszervezése amely random nagyságú erőforrást igényel, vagy ha előrelátóan gondolkodunk, a cég növekedésével az IT infrastruktúrának is növekednie kell(ene), amire költséghatékony megoldás lehet a U'n'IT Network, felhő szolgáltatása. Legyen szó egy fejlesztői szerver infrastruktúráról, vagy csak egy web esetleg levelező szerverről, egy VPN szolgáltatásról az egyszeri nagy beruházási költségek elkerülhetőek, nincs gondunk a hardverhibákból adódó leállásokkal, nem kell pénzt könyörögnünk az üzlettől az egyszeri beruházásokra/fejlesztésekre/bővítésekre.


> További információk a Felhő szolgáltatásunkról.
 
Voip

A VoIP (Voice over Internet Protocoll) egy olyan innovatív távközlési technológia, amely segítségével a hanghívások az internetes hálózaton, élőben kerülnek továbbításra, szemben a hagyományos vonalas telefonokkal, ahol a beszélgetések alatt egy külön telekommunikációs csatorna (vezeték) biztosítja a hangok továbbítását.

> További információk a Voip szolgáltatásunkról.


 
e-menza

Az e-menza egy a U'n'IT Network által kidolgozott étkeztetési rendszer, mely örökre száműzi az iskolákból az elavúlt és többféle visszaélésre lehetőséget adó menzajegyeket. Fontos kiemelni, hogy teljes mértékben az adott intézményre szabható eszközről beszélünk, mert úgy gondoljuk nincs két egyformán működő intézmény. Modern, könnyen bővíthető illetve módosítható és impozáns megoldás, mégsem kerül vagyonokba.

> További információk az e-menza termékünkről.

U'n'IT Storage Vault

Előzze meg egy vállalat legnagyobb rémálmát, tudja biztonságban adatait!

Talán nem is történhet nagyobb katasztrófa egy vállalat életében, mint hogy egy technikai vagy bármilyen más katasztrófa miatt a szerverein tárolt összes adata elvész.

> További információk a U'n'IT Storage Vault szolgáltatásunkról.
Copyright © 2012 U'n'IT Network. Minden jog fenntartva.