Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.
Az oldal tartalama egy frissebb verziójú Adobe Flash Player telepítését igényli.

Get Adobe Flash player

Iratkozzon fel hírlevelünkre!   Akciós ajánlatok várják minden hónapban.  


Rendszerüzemeltetés

Az informatikai rendszerek nagyban segíthetik, de gátolhatják is egy vállalkozás üzletmenetét.

Ez olyan tény, amely egyformán érvényes minden vállalkozásra – legyen mikro vagy nagyvállalat, termelő vagy szolgáltató, nemzetközi vagy kizárólag a hazai piacra dolgozó – ahol valamilyen üzleti folyamat vagy funkció szerves részét képzi valamilyen informatikai megoldás.
Egyszerűbben fogalmazva: minden olyan vállalkozásnak ahol számítógép van, számolnia kell a helytelen használat veszélyeivel. Mivel egy vállalkozás működése ma már tulajdonképpen elképzelhetetlen valamilyen informatikai megoldás használata nélkül, kijelenthetjük, hogy a fenti megállapítás az Ön vállalkozására is biztosan igaz.

A rendszerüzemeltetés célja, hogy a munkakörnyezet informatikai részét stabillá tegye, gondoskodjon az információk megfelelő védelméről, biztonságáról, és szükség esetén mihamarabbi visszaállításáról.


Mit tesz kockára az a vállalkozás, ahol az informatikai rendszerek működése nem szakszerűen, megfelelő minőségben valósul meg?


A vállalkozás legnagyobb értékét - az információkat. Gondoljon bele mekkora kárt okozna az Ön vállalkozásában, ha üzletileg érzékeny adatai konkurense kezébe kerülnének? Vagy ha  illetéktelenek férhetnének hozzá cége banki adataihoz elköltve akár cége teljes vagyonát, hitelkeretét? Vajon ilyen esetek után vállalkozás működőképes maradna? Amennyiben ügyfeleiről is tárol adatokat, információkat, úgy felelőssége még nagyobb az adatvédelem terén, hiszen ha ügyfelei adatai illetéktelen kezekbe kerülnek, akkor annak – az erkölcsi és üzleti következményeken felül – jogi vonzatai is lehetnek, amelyek felemésztik cége rendelkezésre álló pénzügyi forrásait, csorbítják hírnevét, Öntől pedig rengeteg időt és energiát vonnak el.
 
Még nagyobb fenyegetést jelentenek azonban a belső adatlopások. Különösen a kisebb vállalkozásokra jellemző, hogy egy kolléga több terület funkcióit is ellátja illetve az ezekhez szükséges minden adatra rálátással bír. Míg a külső adatlopások ellen könnyebb védekezni (például tűzfallal, vírusvédelemmel, stb.) illetve felismerni a rosszindulatú behatolásokat, addig a belső visszaélésekre általában csak túl későn derül fény, amikor a vállalkozás már tulajdonképpen tehetetlen az elkövetővel szemben.

Mindkét típusú kár megelőzésére megnyugtató megoldásokat kínálunk. Rendszerüzemeltetési szolgáltatásunknak ugyanúgy részét képzi a belső támadásokkal szembeni védelem (megfelelő jogosultságok kiosztásával, a hálózat folyamatos monitoringjával, hozzáférések meghatározásával stb) mint a külső támadásoktól védelmet nyújtó, professzionális infrastruktúra fenntartása is.
 
Ezen kívül kiemelten fontos a hatékony hardver- és szoftver-gazdálkodás, mely jelentős költségektől mentesíti céget, és a rendszerüzemeltetés követhetővé, mérhetővé válik.
Képzett szakembereink vállalatuk teljes informatikai eszközparkját üzemeltetik, és szükség esetén a nap 24 órájában rendelkezésükre állunk. Segítségünkkel mindig a legoptimálisabb időpontban hajthat végre frissítéseket, átállásokat, és folyamatosan tájékoztatjuk az IT szektor azon újdonságairól, melyek segítségével még hatékonyabbá teheti működését, melyek kivitelezésében is állunk rendelkezésükre.

Vállaljuk a teljes informatikai eszközparkjának kezelését, és szükség esetén akár több szakemberünkkel üzemeltetjük azt. Egyeztetett óraszám alapján (akár folyamatosan is) személyesen is jelen vagyunk telephelyien így azonnal megoldást nyújtunk az informatikai problémákra. Az informatikai üzemeltetés minden területével foglalkozunk. Javaslatot teszünk a fejlesztésekre, és kivitelezzük azokat. Amennyiben szükséges betanítjuk alkalmazottaikat egy adott program használatára, beszerezzük és üzembehelyezzük az új munkaállomásokat vagy csak egy toner-t cserélünk nyomtatójában. Szükség esetén 24 órás rendelkezésre állást is biztosítani tudunk, ha ez igényként felmerül.

Köszönjük, hogy ajánlatot kér a U'n'IT Network-től!

Kérjük, töltse ki az alábbi kapcsolatfevételi adatlapot!

Az Ön neve*:
Cégnév:
E-mail*:
Cím:
Telefonszám*:

Kérjük ellenőrizze, hogy a csillaggal jelölt mezőket helyesen adta-e meg!

Kérjük jelőlje, hogy mely szolgáltatásaink érdeklik Önt!
 Rendszerüzemeltetés
 Hálózatépítés
 Megelőző karbantartás
 Szerverbérlés
 IP alapú telefonközpont
 Storage Vault

Copyright © 2012 U'n'IT Network. Minden jog fenntartva.