Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.
Az oldal tartalama egy frissebb verziójú Adobe Flash Player telepítését igényli.

Get Adobe Flash player

Iratkozzon fel hírlevelünkre!   Akciós ajánlatok várják minden hónapban.  


Megelőző karbantartás

A megelőző karbantartás célja, hogy maximalizálja a számítógépes infrastruktúra élettartamának és hatékonyságát.

A megelőzés eredményeképpen tervezhetővé és ütemezhetővé válnak a nagyobb karbantartások, amelyekre (csakúgy , mint bármely más berendezés esetében) bizonyos időközönként azért van szükség, hogy az eszközök élettartama ne csökkenjen. A megelőző karbantartás része a hardveres karbantartás illetve a szoftverek frissítése, új verziók telepítése is.

A hardveres karbantartás esetében a megelőző karbantartás jelentősen csökkenti az utólagos javítások költségeit. Minden elektronikai eszköz – így a számítógépek esetében is – működését befolyásolják bizonyos környezeti tényezők. Ilyen lehet például a hőmérséklet vagy a levegő portartalma. A túl magas hőmérsékleten és / vagy magas portartalmú helyiségekben üzemelő számítógépek hűtése károsodhat. A hűtés meghibásodása (jobb esetben) a számítógép leállását eredményezi, rosszabb esetben viszont a hardver fizikai károsodását is okozhatja. Ezáltal elvesznek az értékes adatok, amiket pótolni idő és erőforrás-igényes feladat.

A szoftverfrissítések jelentőségét gyakran alábecsülik. Ennek ellenére a szoftverfrissítések hátterében igen gyakran állnak biztonsági tényezők. Például ha valamilyen vírus vagy egyéb kártékony program egy adott szoftverben lévő biztonsági rést kihasználva juthatott be a számítógépbe, akkor a fejlesztők egy (biztonsági) frissítés segítségével szüntetik meg a hibát. A nem vagy nem rendszeresen frissített szoftverek egyéb működési hibákat is okozhatnak, ilyenek lehetnek például a gyakori fagyások, "véletlen" újraindulások, a rendszer lassúsága vagy más programokkal való összeférhetetlenség is.

Összegezve, a rendszeres frissítések nem csak javítják a számítógép teljesítményét, hanem növelik a rendszer megbízhatóságát, biztonságát, ami üzleti szempontból is megtérülő. Elhanyagolása azonban súlyos fennakadásokat, károkat, adatveszteséget okozhat, ami jelentősen lassítja (vagy akár el is lehetetlenítheti) a munkafolyamatokat, gátolva ezzel a cég működését, a megrendelők felé vállalt kötelezettségek teljesítését.

Megelőző karbantartás szolgáltatásunk segítségével cége rendszerei naprakészek maradnak, működésük megbízható és folyamatos lesz, valamint tervezhetővé válnak a nagyobb karbantartások, javítások is.

Köszönjük, hogy ajánlatot kér a U'n'IT Network-től!

Kérjük, töltse ki az alábbi kapcsolatfevételi adatlapot!

Az Ön neve*:
Cégnév:
E-mail*:
Cím:
Telefonszám*:

Kérjük ellenőrizze, hogy a csillaggal jelölt mezőket helyesen adta-e meg!

Kérjük jelőlje, hogy mely szolgáltatásaink érdeklik Önt!
 Rendszerüzemeltetés
 Hálózatépítés
 Megelőző karbantartás
 Szerverbérlés
 IP alapú telefonközpont
 Storage Vault

Copyright © 2012 U'n'IT Network. Minden jog fenntartva.